Stiri
Încercarea eşuată a mass mediei de a influenţa negativ populaţia in ceea ce priveşte alegerea lui Warren de către Obama PDF Imprimare Email
Scris de Valentin Dedu   

Deşi activiştii liberali continuă să-l critice pe Obama pentru faptul că l-a ales pe Rick Warren ca cel ce va rosti rugăciunea de inaugurare a mandatului său, totuşi, populaţia consideră că şi dacă va exista o oarecare influenţă negativă asupra imaginii noului preşedinte, aceasta va fi neînsemnată.
Warren a fost foarte blamat în emisiunile de radio americane. A fost acuzat din pricina condiţiilor ce sunt impuse pentru a putea deveni membru în biserica lui. În biserica Saddleback nu sunt acceptaţi ca membrii homosexualii.

Citeşte mai mult...
 
Protest al homosexualilor în faţa bisericii lui Rick Warren PDF Imprimare Email
Scris de Valentin Dedu   

Aproximativ 100 de persoane au protestat duminică în faţa bisericii Saddleback împotriva deciziei lui Obama de a-l alege pe Warren ca cel ce va rosti rugăciunea de inaugurare la investirea lui ca preşedinte al SUA. Ei fluturau steaguri şi strigau „drepturi egale”. Unul dintre protestatari a declarat: „Preşedintele Obama a făcut o mare greşeala. Partidul democrat întotdeauna a contat pe voturile noastre, acum însă, după ce au câştigat ne uita.”

Citeşte mai mult...